Real Madryt znów w centrum zamieszania! Znów ogromne kontrowersje z udziałem Królewskich!

Czy Keylor Navas powinien wylecieć z boiska w meczu z Betisem?

Sędzia przyznał się, że był kontakt

Dani Ceballos oświadczył po meczu w strefie mieszanej, że sędzia Mateu Lahoz przyznał mu, że był faul Keylora Navasa na Darku Brašanacu. Mimo wszystko pomocnik Betisu tłumaczy decyzję arbitra zwykłym błędem i nie uważa, by był on stronniczy. – Lahoz wie, że tam był kontakt, przyznał mi się, ale nie wystarczyło, by zagwizdać. Zabrakło mu odrobiny odwagi, żeby wyrzucić Realowi zawodnika w dwudziestej minucie. Nie wiem, czy Mateu oglądał to w przerwie, ale jest świadom faulu Keylora na Darko Brašanacu. A jeśli był faul, powinna być bezpośrednia czerwona. Uważam, że zmieniłoby to przebieg meczu. To niefortunna akcja dla sędziego, ale nie sądzę, żeby Mateu chciał kogokolwiek faworyzować. Stara się jak najlepiej robić swoje. Wszyscy popełniamy błędy.

Czy Keylor Navas powinien wylecieć z boiska w meczu z Betisem?


Zagłosuj, żeby zobaczyć wyniki

Liczba oddanych głosów: 112

  • 2017.03.13
  • Źródło: marca.com


Barcelona na kacu w meczu z Deportivo!

Barcelona na kacu w meczu z Deportivo!

Okładka "Mundo Deportivo"

"Kac" – Tak "Mundo Deportivo" opisało porażkę Barcelony z Deportivo. Błędy w defensywie kosztowały Barçę stratę punktów cztery dni po 6:1 z PSG. Luis Suárez wyrównał po pierwszym golu dla gospodarzy, ale drużynie zabrakło pójścia za ciosem i odpowiedniej reakcji. Rotacje w składzie Luisa Enrique nie zafunkcjonowały i zmiennicy znowu zaprzepaścili swoją szansę.

  • 2017.03.13
  • Źródło: Mundo Deportivo